Weer geen winst voor Sporting Almere

In de vijfde klasse C is het Sporting Almere niet gelukt om weer eens tot winst te komen, de ploeg van Tareq El Magied was tegen De Vecht wel de betere ploeg maar doelpunten maken bleek deze middag weer een te grote opgave.

Kansen genoeg

De eerste helft waren er best wel mogelijkheden voor de Almeerders maar de defensie van de gasten kon steeds weer op tijd ingrijpen. Ook De Vecht was wel voor het doel van Sporting te vinden maar kon ook eerst het doel niet vinden. Sporting lukt het maar niet om de kansen te benutten maar de gasten hadden daar later in de wedstrijd geen moeite mee. Na de 0-1 werd het uiteindelijk ook nog 0-2 en liep Sporting Almere weer achter de feiten aan. De ploeg krijgt te gemakkelijk doelpunten tegen. Hopelijk zal het scoren in de laatste wedstrijden van de competitie wel lukken zodat men toch nog wat voldoening kan hebben aan het tegenvallende seizoen.

De coach van Sporting gaat de komende tijd hard met de ploeg aan de gang om de spirit erin te houden, en mogelijk gaat men dan nog punten bij elkaar sprokkelen.

De eerstvolgende wedstrijd speelt Sporting thuis tegen Sporting Martinus.

Geschreven door