ASC Waterwijk trainer Ryan Smart : We willen graag promoveren!

Het in de tweede klasse A spelende Waterwijk staat er goed voor in hun afdeling. De ploeg van trainer Ryan Smart krijgt nog drie lastige wedstrijden af te werken, maar heeft vertrouwen in een goede afloop om minstens nacompetitie te halen.

Forse winst

Komende zaterdag gaat men op bezoek bij ASV Wartburgia. De heenwedstrijd in Almere sloot men eerder af met een klinkende 5-1 overwinning. Wartburgia dat ook nog punten moet halen, de ploeg staat momenteel op een nacompetitie plaats voor behoud in de tweede klasse. Waterwijk heeft nog drie duels af te werken en krijgt volgende week Jong Holland op bezoek en een week later treft men stadgenoot SC Buitenboys. De laatste ronde op 25 mei is Waterwijk vrij en moet men geduldig afwachten hoe de andere wedstrijden dan verlopen.Waterwijk staat een punt achter op koploper HBOK en heeft hetzelfde aantal punten als Jong Holland dat samen met HBOK wel een duel minder speelde. Zaterdag(morgen) dus een pittig duel tegen het in nood verkerende Wartburgia.

Vertrouwen in m´n ploeg

Trainer Ryan Smart heeft veel vertrouwen in zijn ploeg. “ We hebben naast een goede trainingsweek ook de selectie voor volgend seizoen compleet gemaakt. Onze tegenstander voor zaterdag Wartburgia heeft van de top-5 structureel punten gepakt tijdens thuiswedstrijden dus we zijn gewaarschuwd. In de heenwedstrijd paste Wartburgia zich aan ten opzichte van onze speelwijze, benieuwd of dat morgen weer het geval is. Ik reken op veel tegenstand gezien hun positie op de ranglijst! Zoals elke wedstrijd gaan wij uit van onze eigen kracht, op onze eigen manier en proberen we het maximale eruit te halen, kortom we gaan zaterdag met veel vertrouwen naar Wartburgia “. 

Het duel in Amsterdam begint zaterdag om 14:00 uur.

Later uiteraard meer over dit duel en de andere wedstrijden van de Almeerse clubs.

Geschreven door