Sporting Almere sluit seizoen met overwinning af

In de vijfde klasse C heeft Sporting Almere een 1-3 zege behaald tegen Eminent Boys. Beide ploegen speelden nergens meer voor en konden er een ontspannen wedstrijd van maken. Uiteindelijk was Sporting de winnaar en sloot hiermee het seizoen met winst af.

Het tempo was niet hoog in dit duel en daar had Sporting met name last van.De thuisclub nam na 20 minuten de leiding en wilde Sporting snel iets terug doen en kreeg dan ook wat kleine kansen en kwamen de Almeerders nog voor de rust op 1-1 door Max de Ree na aangeven van Renzo van Jaarsveld.

Beter Sporting

Na de rust wilde coach Tareq El Magied dat Sporting  zichzelf ging belonen en dat lukte later dan ook. Het tempo ging omhoog en daar had de tegenstander de nodige moeite mee. Sherwan Mustafa scoorde dan ook tweemaal en stond er een mooie 1-3 stand op het scorebord.Eminent Boys kreeg nog wel een penalty  maar  doelman Nick Verwilligen wist de penalty te stoppen.Het bleef uiteindelijk bij deze stand en en kon Sporting teug kijken op een mooi maar wel wisselvallig seizoen. Later liet de barbeque zich goed smaken en sloot men het seizoen waardig af en gaat men komend proberen om weer goed voor de dag te komen

Trainer Tareq El Magied dankte na afloop zijn selectie voor de inzet van het afgelopen seizoen. Komend seizoen wil men doorpakken en voor de prijzen mee gaan doen.