Vanavond weer een stadhuisplein live uitzending.

Het is een drukke avond op het stadhuis, ivm de bespreking plenair van het coalitieakkoord.

Uiteraard is Omroep Almere weer aanwezig zoals elke week. Onze reporters struimen door de wandelgangen van het stadhuis, de fractiekamers en spreken Burgers, Raadsleden en leden van het college van Burgemeester en Wethouders .

U kunt live meekijken van onze videostream visualradio/video, we schakelen tussen de studio en het stadhuis. Vanavond hebben we drie reporters dus wordt een drukke uitzending.

Tune in op omroepalmere.nl en klijk op luister of visual radio. Live vanaf 18.30 omstreeks 19.00 uur schakelen we met het stadhuis. De videoclips zijn later terug te vinden onder video, stadhuisplein live. Voor de radio verwijsen we naar radio gemist, en zoek naar stadhuisplein live.

Geschreven door