Woning in de Wierden in Haven gesloten op last van burgemeester Van der Loo

Op dinsdag 14 mei 2024 is een woning aan de Oldewierde in Almere Haven gesloten op de last van burgemeester Hein van der Loo. Eind maart heeft de politie drugs en wapens aangetroffen in deze woning. Om de openbare orde te herstellen, is de woning voorlopig gesloten voor de duur van drie maanden. Tijdens de sluitingsperiode heeft niemand toegang tot de woning.

De aanwezigheid van drugs en wapens in een woning of bedrijfspand verstoort de openbare orde in een buurt. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijke handel in harddrugs en de eventueel daarmee gepaard gaande aanloop naar de woning.

 Ziet u signalen van drugshandel?

Meld ze dan bij gemeente Almere via telefoonnummer 14036 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geschreven door