Forza Almere versterkt selectie en wil in vierde klasse ook weer optimaal presteren

Forza Almere, dat afgelopen seizoen de titel in de wacht sleepte in de 5e klasse, wil komend seizoen weer de puntjes op de i zetten. De ploeg uit Almere Stad wil weer voor de prijzen gaan en versterkte haar selectie dan ook op diverse plaatsen.

Na een spannend seizoen in de vijfde klasse mag men nu in de vierde klasse laten zien dit niveau ook aan te kunnen. Zo kwam Sylvan Speelman over van FC Almere en kwam ook Amarez Poepon de selectie versterken. Verder kwamen o.a. ook Jordy Kreeberg, Sherwan Hessen en Giovanni Kasanwirjo naar het Annapark. De club is groeiende en met de jeugd zit het ook wel goed. Trainer Tirgan Balasanjan is blij met zijn selectie en wil in de vierde klasse snel een stempel drukken met goede prestaties. Een periode is de eerste stap die men wil zetten.

Sterke selectie

Sterkhouder Gary Bouwmeester ziet wel kansen om komend seizoen weer goed voor de dag te komen. “De selectie ziet er goed uit en op veel plekken hebben we een dubbele bezetting en dat is alleen maar goed en blijft iedereen hopelijk scherp want dat zullen we komend seizoen zeker nodig hebben in de vierde klasse.

De indeling in deze klasse is sterk te noemen met o.a. sv Ouderkerk, sv Baarn,NVC,  Nederhorst en FC Weesp. Uiteraard komen eerst nog de bekerwedstrijden langs die Forza natuurlijk zo goed mogelijk wil afwerken en zal men graag wat ronden verder willen komen. Al met al mooie vooruitzichten en zullen wij van Omroep Almere Sport deze club ook komend seizoen weer gaan volgen.

Geschreven door