FC Almere verliest eerste oefenduel

Het oefenduel duel ter voorbereiding op de komende competitie heeft FC Almere geen winst opgeleverd. Op sportpark de Marken moest men haar meerdere erkennen in vierdeklasser sv Lelystad ‘67.

De twee ploegen gingen fanatiek van start en kwamen er al snel wat mogelijkheden voor beide partijen. De gasten profiteerden daar als eerste van met een afstandsschot dat via de binnenkant van de paal in het Almeerse doel verdween. Hierna ook wat kansjes voor FC Almere maar het scoren leek een te grote opgave. Lelystad wist voor de rust het doel nog wel te vinden en ging de rust met 0-2 in.

Op en neer

Na de pauze een fanatieker Almere dat door Fouad Bahlawan op 1-2 kwam.Na de 1-3 van de gasten was het het Kelvin Hoogendoorn die de 2-3 maakte, met een draaibal van afstand was de doelman van Lelystad kansloos. Weer kwamen de gasten terug en was de 2-4 een feit en kreeg Almere wel makkelijk de goals tegen. Uiteindelijk kwamen de Havenaren weer terug en was het Ruben Steengraver die met een prachtige volley de derde goal van Almere inschoot: 3-4. Verder lieten de gasten het niet komen en stond Almere met lege handen tegen deze vierdeklasser. Er komen nog genoeg duels aan voordat de bekercompetitie begint

Geschreven door