FC Almere vr. spelen gelijk tegen DVVA

De 2e bekerwedstrijd is goed verlopen voor de dames van FC Almere.

Almere begon wat onwennig aan dit duel maar kwam later veel beter in de wedstrijd.Maar na een minuut of 10 ging de schroom eraf en werd er bij vlagen heel goed gevoetbald en na 15 minuten kwam de beloning uit een goede corner en kopte Neve Smeets goed de 1-0 binnen. Na wat kansjes over en weer kreeg Genève Gibbs in de 26e minuut de bal aangespeeld en liep op volle snelheid op de keepster af die ze netjes om speelde en scoorde: 2-0. Daarna werd DVVA iets sterker en in de 40ste minuut scoorde men uit een scrimmage de 2-1.

Mindere slotfase

De 2e helft verliep voor Almere goed. Er werd goed gecombineerd en van daaruit scoorde Neve Smeets voor de tweede keer en zette Almere op een comfortabele lijkende voorsprong van 3-1. DVVA liet het hier niet bij zitten en kwam nog sterk terug en wist dan ook de 3-2 te maken. Nog was de koek niet op voor de Amsterdamse ploeg en wist men ook nog de gelijkmaker te scoren:3-3. In de slotfase nog een schot op de lat van Neve Smeets maar deze stand bleef gehandhaafd en had Almere deze middag een minder slotfase kende waar de tegenstander van profiteerde. Komende zaterdag speelt Almere bij sv Kadoelen de derde bekerwedstrijd om 12:00 trapt men daar af.