Buitenboys niet verder dan 0-0 bij Jong Holland

In de tweede klasse A heeft Buitenboys geen punten mee kunnen nemen uit Alkmaar. Bij Jong Holland wist de ploeg van Dennis Verwer niet tot scoren te komen, tevens was dat ook bij de thuisclub het geval, dus bleef de stand na negentig minuten op 0-0 steken.

Slordig spel

Buitenboys speelde een slordige 1e helft en zaten er diverse spelers niet in de wedstrijd. Tegenstander Jong Holland speelde opportunistisch en met veel energie en had daardoor het overwicht. Verder dan wat mogelijkheden kwamen ze ook niet. Ondanks het matige veldspel kwamen Buitenboys  wel  bijna twee keer tot scoren. Rowdy Moorman raakte de lat en bij een aanval over links kreeg men de bal tot 3x vrij om te schieten maar er werd steeds gekozen voor een nieuwe pass en waren de kansen verkeken dus vonden we niet meer de ruimte om de trekker over te halen.

Bal van de lijn gehaald

Na rust had Buitenboys meer controle en balbezit. Een grote kans kwam er dan ook voor Milo Joren in de 65e minuut maar deze stuiterde vlak voor de lijn en vervolgens over het doel. Kort daarna een kans voor Jong Holland na slordig balverlies , maar er werd niet gescoord.  Hierna nog twee corners voor Buitenboys waarbij er een van de doellijn werd gehaald. De laatste acht minuten speelden we met een man meer vanwege een rode kaart na een harde tackle van een Jong Holland-speler. Het bleef uiteindelijk bij de puntenverdeling. “ Mooi dat we de nul hebben gehouden maar we hadden liever de punten gehad gezien de mogelijkheden die we kregen “ .Vond trainer Dennis Verwer van Buitenboys.