Tijdens de Slavakto Beurs op 30 september en 1 oktober in Houten, heeft de ambachtelijke Slagerij Verhoef uit Almere grote successen behaald. Met hun zelfgemaakte producten wonnen zij diverse hoofdprijzen, waaronder maar liefst 12 gouden medailles. Bekroond werden onder andere hun Pekelvlees, Spareribs, Jalapeno Grillworst, Fijne Rookworst, Gekookte Worst, LIVAR Zeeuwsspek en 4-seizoen Salade.
Bijzonder trots is het team ook op de A’damse LIVAR Leverworst, Ossenworst, Gehaktbal, Havenaartje en Brabantse LIVAR Metworst, die allemaal werden beloond met GOUD met STER, het hoogst haalbare aantal punten.
Ambachtelijke slagers uit het hele land streden om de felbegeerde titels, waarbij een deskundige jury – bestaande uit experts uit het slagersvak en consumenten – de producten beoordeelde op criteria zoals vorm, smaak, kleur, samenstelling en vakmanschap.
De trotse slagers Cor, Gerwin, Martijn en Edwin van Slagerij Verhoef maken al jaren hun eigen vleeswaren, salades en maaltijden, met gebruik van hun unieke recepten en methodes. “Dit is echt een prachtige teamprestatie,” zegt een enthousiaste Gerwin Verhoef. “Het hele team heeft geweldig werk geleverd en dit resultaat toont de kracht van ons vakmanschap.”