Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HAVELOK PERCUSSION SPEELT MEESTERWERK VAN MAIER, GLASS EN MEER

17 februari @ 19:00 - 23:00

€20,00

Al eerder stond percussiekwartet Havelok op het podium van Goede Rede, met een uitverkocht concert waarin de componist Philip Glass de hoofdrol speelde. Op zaterdag 17 februari om 20 uur komen ze opnieuw naar Almere. Nu met een betoverende compositie van Florian Magnus Maier. Ook de vertrouwde klanken van Glass ontbreken niet.
Voor dit concert heeft Havelok een toegankelijk en aantrekkelijk programma samengesteld, met een grote variëteit aan muziekstijlen. Hoogtepunt van de avond is een gloednieuw werk van Maier met invloeden uit de levendige Flamenco- en Balinese muziekcultuur. Het is speciaal voor Havelok gecomponeerd.

Energieke muziek
Het overige concertprogramma is op dit meesterwerk geïnspireerd. Geniet van de energieke muziek van Piazzolla en een stuk van Nigel Westlake met een mix van westerse en inheemse muziektradities. Ook zijn er drie delen te horen uit de Aguas da Amazonia van Philip Glass. Dit is oorspronkelijk pianomuziek, door Havelok gearrangeerd voor slagwerk, waaronder marimba’s, vibrafoon, gongs en steeldrums.

Inleiding
Voorafgaand aan het concert geeft componist Florian Magnus Maier om 19 uur een inleiding. Meer info en reserveren kan via Klik hier

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€20,00
Evenement Categorie:
Site:
www.goederedeconcerten.nl.

Locatie

Goede Rede Concerten
Kerkgracht 60
Almere Haven, 1354 AM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06–80140467
Bekijk de site van Locatie