Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Talenten Voorspeeldag: Benefietdag voor Muziekeducatie in Stad

18 februari @ 14:30 - 18:30

Gratis

Op zondag 18 februari staat cultureel centrum De Voetnoot in Almere in het teken van de “Talenten Voorspeeldag”. Deze bijzondere dag biedt een platform aan muziekleerlingen om op te treden voor een publiek. Daarnaast ondersteunt het evenement het goede doel ‘Elk kind verdient een muziekinstrument om zich te ontwikkelen!’, waarvoor een inzamelingsactie zal plaatsvinden.

De Talenten Voorspeeldag wordt geleid door VVFLEX en DIVEA Gamechangers en wordt aangevuld met optredens van lokale Talenten, waaronder zangeressen Celsey Timmer en Lydia, rapper Devon Purge, reggaezangeres Phoenixx Journey en dansgroepen Black Warriors & Royalty Formation. Danny Schutten van de band The AstroNutz zal ook het podium betreden, terwijl DJ Symon Jason zorgt voor de muzikale sfeer tussen de optredens door.

Met als doel de impact te vergroten, zal Foxer Talent Media alles vastleggen voor een prachtige film- en interviewreportage. Ouders van de leerlingen zijn actief betrokken bij het evenement, waarbij FLOCHA catering heerlijke lekkernijen aanbiedt en Natural Only 4 You natuurlijke kruiden en zalven beschikbaar stelt.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar het opkomend talent, hen te ondersteunen en te genieten van hapjes, drankjes en veel muziek. Door aanwezig te zijn draagt u bij aan de steun voor jonge Talenten en het bevorderen van muziekeducatie.

Over Talenten Voorspeeldag: Talenten is een initiatief dat jonge Talenten een podium biedt om hun artistieke vaardigheden te tonen en te ontwikkelen. Door middel van evenementen, workshops en optredens stimuleert Talenten creativiteit en muzikale groei bij jongeren.

Over ‘Elk kind verdient een muziekinstrument om zich te ontwikkelen!’: ‘Elk kind verdient een muziekinstrument om zich te ontwikkelen!’ is een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het voorzien van muziekinstrumenten aan kinderen die anders niet de kans zouden krijgen om muziek te maken en zich artistiek te ontwikkelen.

Gegevens

Datum:
18 februari
Tijd:
14:30 - 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/devoetnoot/?locale=nl_NL