Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Zuidelijk Toneel speelt Meer dan duizend woorden

25 april @ 20:00 - 22:30

€19.00

Het Zuidelijk Toneel speelt op donderdag 25 april de voorstelling Meer dan duizend woorden in Corrosia Theater, Expo & Film. Een intrigerend theaterstuk dat de complexiteit van beelden en verhalen verkent. Aanvang 20 uur.  Geïnspireerd door de carrière van fotograaf Ahmet Polat (Fotograaf des Vaderlands en bekent van zijn medewerking aan programma’s als het Perfecte Plaatje en Buitenhof) en zijn band met Turkije, biedt deze voorstelling een uniek kijkje achter de lens.

Een fotograaf en een acteur samen op het podium
In Meer dan duizend woorden worden theater en fotografie samengebracht om te ontdekken hoe verhalen worden gevormd en geïnterpreteerd. De Belgisch-Marokkaanse acteur en theatermaker Rashif El Kaoui en de Turks-Nederlandse fotograaf Ahmet Polat gaan samen op een theatrale foto-expeditie en creëren op het snijvlak van fictie en documentaire een prachtige voorstelling. 

Terwijl El Kaoui in Polat’s huid kruipt en diens ervaringen in Turkije op indringende wijze vertelt, wordt je meegenomen door de herinneringen en emoties van Ahmet Polat. Als toeschouwer geeft Polat tijdens de voorstelling commentaar op wat hij ziet: de interpretatie van het Polat’s verhaal en foto’s door El Kaoui. Het maakt Meer dan duizend woorden een boeiende reflectie op de kracht en het gevaar van beelden.  

De voorstelling is een must-see voor liefhebbers van theater en fotografie en iedereen die de grenzen van de verbeelding wil verkennen.  

 

Meer dan duizend woorden – donderdag 25 april – 20 uur – Corrosia Theater, Expo & Film – Almere Haven 

 

Voor meer informatie en tickets, bezoek onze website www.cultureelcentrumcorrosia.nl. 

 

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€19.00
Evenement Categorie:
Site:
www.cultureelcentrumcorrosia.nl. 

Locatie

Corrosia Theater, Expo & Film
Markt 43
Almere, 1354 AP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
036.5215929
Bekijk de site van Locatie