Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Joost Willemze – ‘Harp Next Level’

26 januari @ 14:00 - 16:00

€15,00

Joost is de winnaar Dutch Classical Talent 2023. De jury prees zijn spel als dynamisch en subtiel. Op het programma o.a. de Spaanse dans van De Falla. Met carillonconcert vooraf.

MIDDAGCONCERT. De serie middagconcerten bestaat uit kleine concerten van een uur. De prijs is inclusief consumpties. Een compleet middagje uit!

Toelichting op het programma
Het ongeëvenaarde talent van harpist Joost Willemze blijkt uit de eerste prijzen die hij won bij internationale concoursen. We heten hem van harte welkom in Almere.

Joost Willemze
Joost Willemze (1996) is een van de grootste Nederlandse harptalenten. Hij speelt harp sinds zijn 7e jaar. Er volgde een carrière van opleiding, festivals en vele optredens solo en in orkesten, ook internationaal.

Begin 2022 nam hij zijn debuut-cd op met AVROTROS Klassiek. In 2023 maakte Joost een tournee langs de vooraanstaande Nederlandse concertzalen en won hij de prestigieuze Dutch Classical Talent Award, waarbij de jury zijn spel prees als ‘harp next level’. Deze zomer is hij genomineerd voor de Grachtenfestivalprijs en in het najaar volgt zijn debuut met het Radio Filharmonisch Orkest.

Reserveren entreekaarten Klik hier

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.goederedeconcerten.nl/

Locatie

Goede Rede Concerten
Kerkgracht 60
Almere Haven, 1354 AM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06–80140467
Bekijk de site van Locatie