Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klaas Wilting ‘Code Blauw’ in theater De Glasbak

15 maart @ 20:00 - 22:30

€15

Voormalig woordvoerder van de Politie Amsterdam Klaas Wilting neemt je op 15 maart 2024 mee op een reis door zijn turbulente en roerige jaren als politiewoordvoerder.

Tijdens de voorstelling deelt hij zijn ervaringen in de opkomst van de drugs, zoals softdrugs, heroïne, XTC en cocaïne. Ook werpt hij zijn licht op de Heinekenontvoering, diverse liquidaties, de perikelen rondom de Yab Yum, de brand in de iconische seks -en goktent Casa Rosso, de Satanskerk, de Bijlmerramp en andere gebeurtenissen.

Het geheel wordt verrijkt met prachtige filmbeelden uit Klaas’ tijd als politieman en woordvoerder, evenals recente beelden die de sfeer van het hedendaagse Amsterdam weerspiegelen. Klaas belooft het publiek een avond vol spannende, mooie en soms verdrietige momenten.

Na de voorstelling neemt hij de tijd om zijn boeken ‘De roerige jaren van een politiewoordvoerder´ en ’Gevaar loert overal´ te signeren. Deze boeken, waarin hij dieper in gaat op zijn opmerkelijke carrière en de uitdagingen van het politiewerk, zijn direct verkrijgbaar voor geïnteresseerde toeschouwers.

Interesse? Kaarten zijn voor € 15,– per stuk te bestellen via Eventbrite. Vragen? Stuur een email naar aanmeldingendeglasbak@deschoor.nl

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Theater De Glasbak
Telefoon
036 - 5464895
E-mail
glasbak@deschoor.nl

Locatie

Theater De Glasbak
Lierstraat 21
Almere Muziekwijk, Flevoland 1312 JZ Nederland
+ Google Maps