Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vintagemarkt Afdankertjes – Voorjaarseditie editie!

3 maart @ 11:00 - 17:00

Gratis

Vanaf maart beginnen de dagen weer langer en zachter te worden. Tijd voor een outfit en een fris interieur. Kom zondag 3 maart van 11:00 tot 17:00 uur naar de Cultuurdome Almere, naar ‘Vintagemarkt Afdankertjes’ met gratis toegang en gezellige sfeer. Het adres is Middachtenlaan 21, tegenover Doemere.

Pimp je zondagmiddag met een bezoekje aan ‘Vintagemarkt Afdankertjes’. Dé enige Vintagemarkt in Almere, met gratis toegang en een gezellige sfeer! Ontdek ons ruime, gevarieerde en wisselende assortiment op de markt. Er is speelgoed, vintagekleding, sieraden, spellen, Tupperware, oorbellen, Engels porselein/ Delfts Blauw, servies, lampen, woonaccessoires, upcycle producten en nog veel meer. En met deze editie de SPECIAL vinylhoek, de Poinstmade Sample Sale EN als uitsmijter de Pointsmade pop-up fashion show.

Neem je vrienden en familie mee en maak er een gezellig uitje van. Iedere 1000-ste bezoeker krijgt een cadeaupakket van ‘Vintagemarkt Afdankertjes’.

Scoor jouw voorjaarsitems op de vintagemarkt in Almere! Iemands oude favoriet kan zomaar ineens jouw nieuwe parel worden.

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Cultuur Dome Almere Buiten – Vintagemarkt
Middachtenlaan 21
Almere Buiten, 1333 XS
+ Google Maps