Triple Play

Kees de Haan

Kees de Haan is een gepassioneerde liefhebber van countrymuziek en een bekend gezicht in de muziekwereld. Al decennia lang heeft hij zijn stempel gedrukt op het genre, met een indrukwekkende carrière die begon in de jaren zeventig. Kees is niet alleen bekend vanwege zijn wekelijkse radioprogramma Triple Play, maar ook als schrijver, redacteur en boekingsagent.

Met zijn uitgebreide kennis en ervaring brengt Kees het beste van de countrymuziek naar zijn luisteraars. Zijn programma is een ware traktatie voor muziekliefhebbers, waarbij hij zorgvuldig geselecteerde nummers van getalenteerde artiesten van over de hele wereld laat horen. Daarnaast heeft hij een talent voor het ontdekken van verborgen pareltjes en het introduceren van opkomend talent.

Kees is niet alleen actief binnen de countrymuziek in Nederland, maar heeft ook nauwe banden met internationale artiesten. Hij heeft samengewerkt met gerenommeerde namen als Ilse DeLange en heeft regelmatig de kans gehad om te werken met getalenteerde Canadese artiesten, zoals Johnny Reid, George Canyon, South Mountain, The Good Brothers, Sarah Smith en Gord Bamford.

Met zijn toewijding en enthousiasme heeft Kees de Haan een onschatbare bijdrage geleverd aan de countrymuziek. Hij blijft de grenzen verleggen en de diversiteit van dit genre vieren, waardoor hij muziekliefhebbers over de hele wereld weet te raken met zijn prachtige programma.

Evenement tijdschema's (1)

Vandaag aankomende evenementen

Alle komende evenementen