Gratis Turkse maaltijd enthousiast ontvangen door Ziekenhuis-personeel

Goede daden hoef je niet perse te doen als het alleen goed gaat”, dat zei Gökhan Günes nadat hij honderd maaltijden had uitgedeeld aan het personeel van het Flevolziekenhuis in Almere. De eigenaar van het Turkse restaurant Ocakbasi27 lijdt momenteel zelf omzetverlies, maar wil positief in het leven blijven staan.

momenteel zelf omzetverlies, maar wil positief in het leven blijven staan.

Hij heeft veel waardering voor de mensen in de zorg. “Mensen zijn hier nu twaalf uur shiften aan het draaien, geen tijd om boodschappen te doen.” We moeten elkaar steunen om door deze periode heen te komen, vindt hij. “Als iedereen een klein beetje bijdraagt, dan komen we er allemaal echt met gemak. Hier moeten we uit kunnen komen.

De reacties van het zorgpersoneel waren zo enthousiast dat hij overweegt om vaker maaltijden langst te brengen. “Als ik de ruimte heb en het financieel meezit, dan ga ik dit in de loop van de tijd zeker vaker doe

Geschreven door