Online open dagen Windesheim bevallen goed

De online open dagen van Windesheim Flevoland bevallen goed. Dat zegt Cees Klok van de school. Door middel van video’s, chats en sociale media probeert de school toekomstige leerlingen toch mee te geven hoe het eraan toe gaat op de school. Een bezoek aan de campus in Almere is door het coronavirus niet mogelijk.

Op de site van Windesheim kunnen examenleerlingen die zoeken naar een vervolgopleiding vlogs bekijken van eerstejaars studenten. Ook worden er presentaties gegeven door docenten en kan via de website met docenten en leerlingen gechat worden.

Voor de online open dag van Windesheim Flevoland hadden ruim 300 leerlingen zich aangemeld. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor de school om contact te houden met geïnteresseerde leerlingen. “Maar gisteren merkten we al dat er meer deelnemers waren dan zich er hadden aangemeld”, aldus Klok.

De open dagen van Windesheim Flevoland zijn gisteren begonnen en duren nog tot en met donderdag. Eindexamenkandidaten kunnen zich nog tot in augustus aanmelden voor een opleiding bij Windesheim.

Geschreven door