Skatebaan Evenaar afgesloten als er teveel mensen komen

We proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat het coronavirus zich snel verder kan verspreiden. Daarom mogen er geen groepen bij elkaar komen. Ook niet op de Skatebaan aan de Evenaar. Omdat we merken dat er snel teveel jongeren bij elkaar komen, plaatsen we vrijdag 10 april hekken om de Skatebaan. We organiseren zo spoedig mogelijk een vorm van toezicht, zodat de Skatebaan gereguleerd gebruikt kan worden. Dan kunnen bezoekers via een tijdelijke ingang naar binnen. Als er teveel mensen op de Skatebaan zijn, mag er niemand meer bij. Pas als er iemand weggaat, mag er weer iemand in. 

Hou als je op de Skatebaan bent, goed rekening dat je voldoende afstand houdt van elkaar, minimaal 1,5 meter. Alleen zo kunnen we het virus tegenhouden. 

Wil je thuis oefeningen doen? Kijk op facebook.com/sportiefalmere.nl voor #Stayathomechallenges

Geschreven door