Darter Ron Meulenkamp niet verder in PDC Home Tour

Darter Ron Meulenkamp is er woensdagavond ook bij zijn tweede poging niet in geslaagd om de knock-out-fase te bereiken van de PDC Home Tour. De Almeerder won één van de drie partijen in zijn poule en dat was niet voldoende om verder te gaan in dit online darttoernooi.

Onderspit

In de eerste partij gisteravond moest Meulenkamp tegen Engelsman Ross Smith met 5-1 het onderspit delven. Daarna volgde een 5-0 verliespartij tegen de Engelsman Scott Waites die de poule winnend zou afsluiten. In de afsluitende partij richtte Meulenkamp zich tegen Engelsman Steve Beaton nog één keer op, door de wedstrijd met een maximale score van 180, gevolgd door 161 de finish naar zich toe te trekken. Het werd daarmee 5-4. Toch bleek het niet voldoende om verder te gaan.

Coronacrisis

Het online darttoernooi is in het leven geroepen als gevolg van de coronacrisis. Geert Nentjes uit Urk had zich eerder al wel in één keer geplaatst voor de knock-out-fase. Hij gaat de strijd aan met 31 tegenspelers. De laatste vier spelers die overblijven strijden op 5 juni om de titel.

Geschreven door