FC Almere-speler Scott Barkema: Kwaliteit en team eenheid moet vruchten af gaan werpen

Afgelopen zaterdag pakte FC Almere op eigen complex de eerste drie punten in deze competitie. Het eerste duel verloor men weliswaar met 3-1 van AMVJ maar zaterdag werd Legmeervogels puntloos weggestuurd en waren er zeven doelpunten te zien.

In zijn nopjes.

Spitsspeler Scott Barkema was door een liesblessure toen niet van de partij maar zag wel dat zijn team wel de overwinning na een mindere 2e helft voor zich opeiste. De eerste helft ging met 3-1 in maar de tweede helft veranderde dat behoorlijk en kwamen de gasten goed terug. Barkema zag dat natuurlijk ook en was uiteindelijk wel in zijn nopjes dat de ploeg de overwinning behaalde

 “ De eerste helft hadden we het betere van het spel en kwamen we ook op een verdiende voorsprong maar later in de tweede helft sloop er wat nonchalance in ons spel en daar profiteerde de tegenstander goed van. Gelukkig maakte we na de 3-2 toch nog de 4-2, De gasten kwamen later nog op 4-3 maar verder kwamen zij niet, maar uiteindelijk mochten we in de blessuretijd niet mopperen toen Legmeervogels een 100% kans onbenut liet en we alsnog de winst binnen haalde “. aldus Scott Barkema die hoopt binnen afzienbare tijd weer van de partij te zijn.

Door deze winst kroop FC Almere richting middenmoot en bezet nu de zevende plek in 3B.

Komende wedstrijd gaat de ploeg van Sandor Augustijn en Tjeerd Hof op bezoek bij TOB.

Hieronder een interview met Scott Barkema.

Geschreven door