Jubilieumeditie Almere Haven Festival afgelast

Het Almere Haven Festival gaat dit jaar niet door. De organisatie laat weten dat de coronacrisis voor te veel onzekerheid zorgt. Het festival zou plaatsvinden op 4,5 en 6 september.

Het evenement zou dit jaar voor de twintigste keer plaatsvinden. Het festival staat bekend om de concerten, een brocante- en antiekmarkt, een proeverij, botterrace en shantykoren. Vorig jaar kwamen er 42.000 mensen op af en het jaar ervoor 75.000.

Evenementen zijn tot 1 september door het kabinet opgeschort. Maar een verlenging is mogelijk. Volgens de organisatie is het ook niet mogelijk om een festival te organiseren waarop mensen mogelijk anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden.

Het festival wordt nu doorgeschoven naar 2021.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door