Traffic Builders helpt lokale ondernemers de crisis door met online marketingcampagnes

250 euro gratis advertentiebudget voor ondernemers

8 mei 2020 – Digital marketingbureau Traffic Builders uit Almere zet zich in voor lokale ondernemers die door de crisis hard geraakt zijn. Het bedrijf helpt deze ondernemers met de transformatie van offline verkopen in fysieke locaties naar online kanalen. Tegen kostprijs zet Traffic Builders online marketingcampagnes op, zodat ondernemers digitaal met hun klanten in contact kunnen blijven. Daarbij krijgen ze 250 euro advertentiebudgetcadeau. Meer informatie over het initiatief is te vinden op: https://www.traffic-builders.com/over-ons/online-kickstart/

Wolter Tjeenk Willink, directeur en oprichter van Traffic Builders: “Het is pijnlijk om te zien dat zoveel ondernemers geen contact meer kunnen hebben met hun klanten ten gevolge van de crisis. Deze ondernemers willen wij een hart onder de riem steken door onze online marketingexpertise ter beschikking te stellen. Op deze manier migreren we de fysieke winkelstraat naar de digitale winkelstraat.”

Geschreven door