De Kunstbus gaat weer rijden.

Goed nieuws! De Kunstbus gaat weer rijden. De afgelopen twee maanden heeft Kleur in Cultuur de kinderen alleen via de online workshops op het Youtube kanaal kunnen bereiken. Gelukkig zijn de maatregelen langzaam aan het versoepelen en mogen ze weer de wijken in om samen aan leuke creatieve projecten te werken.

Kleur in Cultuur heeft hier enorm naar uitgekeken en heeft onwijs veel zin om iedereen weer te ontmoeten. Leuke creatieve workshops voor alle kinderen tussen de 4 en 14 jaar! In de zomervakantie zal de Kunstbus weer op volle toeren draaien en bijna tot in de voortuin komen met workshops. Tot die tijd zijn er al langzaam wat projecten op gang aan het komen waar ze jullie graag op willen attenderen. Artlab Buitenhuis gaat vanaf woensdag 17 juni weer van start tussen 15.00 en 16.00. De Artlab Arnhemplein zal vanaf 9 juli alle donderdagen tussen 15.30 en 17.00 weer gaan plaatsvinden. In het Lumierepark worden elke vrijdag workshops aangeboden tussen 15.00 en 17.00 uur! Houd de website en socials in de gaten voor meer info. www.kleurincultuur.com KLEURinCULTUUR

Geschreven door