Grasmat hoofdveld FC Almere gaat voetballers straks verwennen.

Nadat het hoofdveld van FC Almere een ware renovatie onderging begint het er nu op te lijken dat je straks met veel plezier je voetbalschoenen aantrekt om vervolgens een mooie partij voetbal op deze mat te leggen. Het was ook wel nodig want het afgelopen seizoen was het ergernis voor de spelers die ingepland stonden op dit veld. Veel blessures waren de oorzaak van de zeer matige grasmat.

Veel plezier

Hopelijk hoort dit straks tot het verleden zodat men met veel plezier de mat weer gaat betreden en sterker nog er een mooie pot voetbal op gaat spelen…gestimuleerd door de nieuwe outfit waar de gehele club met ingang van het nieuwe seizoen in gaat spelen! Nu nog hopen dat het coronavirus straks tot het verleden behoort zodat ook de toeschouwers weer van het spelletje kunnen genieten. Verder zijn alle Almeerse amateurclubs al weer volop in beweging om straks goed voorbereid aan het komende seizoen te kunnen beginnen.

foto: Het grasveld op de voorgrond ziet er niet uit maar het hoofdveld bij FC Almere ligt er stralend bij.

Geschreven door