Het Amsterdamsche Voetbal introduceert seizoensgids

Met ingang van het komende seizoen introduceert Het Amsterdamsche Voetbal iets nieuws. Waar we ons tot nu toe richtten op de website, kiezen we nu voor een toevoeging op papier: een seizoensgids.

Het fenomeen seizoensgids kennen we natuurlijk allemaal van Voetbal International, waarin alle teams in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie uitgebreid aan bod komen. In de seizoensgids van Het Amsterdamsche Voetbal zullen alle selectieteams uit regio Amsterdam de ruimte krijgen om zich te presenteren. Van AFC in de Tweede Divisie, tot DRC in de vijfde klasse. Maar daar laten we het uiteraard niet bij. We kiezen ervoor om ook juist de diepte in te gaan. In de seizoensgids zul je daarom ook uitgebreide interviews vinden met de hoofdrolspelers van het afgelopen seizoen en degenen waarvan wij denken dat ze komend seizoen weleens een hoofdrol kunnen gaan spelen. De seizoensgids zal zo’n 140 pagina’s hebben.

De seizoensgids zal vlak voor de start van het nieuwe seizoen uitkomen. Binnenkort zal deze echter al te bestellen zijn, als onderdeel van een breder aanbod met onder andere extra’s voor je club en exclusieve winacties.

Geschreven door