Nieuw concept: van de sauna naar de tuin

Sauna en wellness bedrijf Thermen la Mer in Almere heeft door de coronacrisis het roer omgegooid en een nieuw concept bedacht: La Mer Lounge. De tuin en het terras zijn omgetoverd tot een plek waar de gasten – op een veilige afstand van elkaar – een vakantiegevoel kunnen beleven.

“En het idee slaat aan. Er wordt best goed gereserveerd. Er komen weer wat inkomsten binnen en dat is goed voor de moraal van de werknemers. En onze klanten zijn ook blij dat ze ons weer zien”, aldus Djuri Reijnen van Thermen la Mer.

Direct na de lockdown hebben de medewerkers zelf het grote onderhoud op zich genomen en de tuin als terras ingericht. Ook is er besloten een nieuwe saunacabine te installeren. “Voor de crisis hadden we gemiddeld 200 gasten per dag. Dat hopen we weer te halen, want vanaf 1 juli mag de sauna hoogstwaarschijnlijk weer open.”

Geschreven door