Start van het terrassenseizoen

De zon laat zich weer steeds vaker zien dus de terrassen worden weer ingericht voor de warmere maanden.

Zaterdag 29 en zondag 30 april wordt in Almere Centrum de start van het terrassenseizoen uitbundig gevierd. Op de verschillende terrassen kunnen bezoekers genieten van lekkere drankjes, heerlijke hapjes én livemuziek. Zowel op de Grote Markt, het Belfort als op het Stationsplein staan muzikale optredens gepland of worden er zonnige plaatjes gedraaid.

Op zaterdag en zondag laten ook verschillende Almeerse gezelschappen hun talent zien op de Diagonaal voor de Hema. Op zaterdag 29 april is de Schutterstraat bovendien the place to be voor muziekliefhebbers want hier is die dag een platenmarkt waar ze heerlijk kunnen rondsnuffelen in de verschillende platenbakken.

Voor meer informatie bezoek de site klik hier

Geschreven door