Recyclingperrons in Almere tijdelijk langer open | update

Vanwege grote drukte bij de recyclingperrons van de gemeente Almere, gaan de perrons vanaf maandag 8 juni tot en met zaterdag 29 augustus 2020 tijdelijk langer open. U kunt dan op maandag, vrijdag en zaterdag tussen 8.00 – 18.00 uur uw afval komen brengen. Daarnaast opent de gemeente Almere een speciale ‘tuinstraat’ bij recyclingperron Almere Buiten voor uw tuinafval.

Deze tijdelijke verruiming van de openingstijden is om de wachtrijen bij de perrons te verminderen.

Openingstijden 8 juni – 29 augustus

  • Maandag: verruimde openingstijden 8.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag, woensdag en donderdag – normale openingstijden 9.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag en Zaterdag: verruimde openingstijden 8.00 – 18.00 uur

Als u aan het einde van dag komt, kan het gebeuren dat de wachtrij voor een perron zo lang is, dat de verkeersregelaar u vraagt om op een ander moment terug te komen. De rij kan dan niet binnen de openingstijden verwerkt worden. We snappen dat dit heel vervelend is en proberen deze situatie zoveel mogelijk te voorkomen.

Tijdelijke ‘tuinstraat’ bij Recyclingperron Almere Buiten

Vanaf maandag 8 juni kunt u terecht bij recyclingperron Almere Buiten met uw tuinafval in de speciale ‘tuinstraat’. Verkeersregelaars leiden u naar de juiste plek, zodat u niet in de algemene wachtrij van het perron hoeft te staan. Bij deze zogenoemde ‘tuinstraat’ kunt u uw zand, groenafval, B/C hout, steen en puin kwijt.

Tip: Als u naast tuinafval ook ander afval (grofvuil) meeneemt, zult u ook in de algemene wachtrij plaatsnemen. Kom daarom voor overig afval apart naar het perron te komen. Of maak een afspraak

\

Geschreven door