Sporting Almere coach Sandor Augustijn: “ons doel is promoveren”.

Na een geheel vernieuwde selectie gebouwd te hebben en veel spelers heb laten weten niet meer van hun diensten gebruik te maken is het zaterdag team van Sporting Almere aan een heel nieuw team gaan bouwen. Er zijn diverse nieuwe spelers bij gekomen. Spelers kwamen o.a. van Batavia en Unicum. Verder zijn er ook spelers gekomen uit de prof -tak ( Amerika ) en van de Jeugd van Heerenveen. Ook uit Almere hebben spelers zich gemeld van o.a. AS’80, FC Almere en Forza Almere. Tevens hebben er ook drie keepers aangemeld bij de ploeg van Sandor Augustijn.

Doelstelling.

De trainer is dan ook vastbesloten, “promoveren is komend seizoen de doelstelling”,  de coach die vorig seizoen de zondagselectie van Sporting Almere nog onder zijn hoede had heeft met deze  doelstelling  ook de bedoeling de overige senioren op een hoger nivo te brengen en het ook voor de jeugdopleiding aantrekkelijker te maken om straks een doorstroming door te kunnen voeren.

Kwaliteiten.

“Ik ben blij verrast met deze selectie die zeker de kwaliteiten heeft om straks hoger te gaan spelen.  De komende drie weken zal er pittig getraind gaan worden en na een korte zomerstop zal op 10 Augustus het grote werk beginnen”, aldus Augustijn. Waarna men het nieuwe seizoen op 10 augustus zal gaan beginnen met de trainingen.

Deze spelers zijn o.a. toegevoegd aan de selectie van de trainer Augustijn. Joy van Schoonhoven,Shaquille Inge,Gilbert Oord,Chivarro Struiken en Jonathan Kooiman.

De bedoeling is dat de zondagcompetitie start op 20 september. De indelingen zullen door de KNVB op 10 juli a.s. bekend worden gemaakt.

Geschreven door