FC Almere kijkt veelbelovend uit naar het nieuwe seizoen

Het Almeerse FC Almere dat degradeerde uit de zaterdag tweede klasse komt komend seizoen uit in de zaterdag derde klasse.

Trainer Sandor Augustijn is direct begonnen om een nieuwe selectie samen te stellen en met diverse nieuwe spelers die van andere clubs overgekomen zijn en spelers van de huidige selectie kan de coach bouwen aan een team dat komend seizoen weer mee gaat doen voor de prijzen.

Mooie selectie

Sandor Augustijn kijkt  zeer positief naar het komend seizoen, ” Met mijn assistenten Tjeerd Hof en Dennis Kooistra hebben we inmiddels twee trainingen achter de rug en er staat straks weer een mooie selectie waar FC Almere mee verder kan. Verder zijn er 24 nieuwe spelers bijgekomen en deze wonen allemaal in Almere. Deze spelers speelden voorheen bij clubs als Batavia, DWS, Buitenboys, Waterwijk, SDZ, en ZSGO/WMS. 

Gesprekken

Verder hebben we kwaliteit en kwantiteit getoetst en hieruit is een mooie selectie ontstaan. Ook zijn er met alle spelers gesprekken geweest, en zijn er 14 spelers gebleven van de vorige selectie en dat kan tot een mooie mix uitgroeien “. aldus Augustijn die de selectie van de club al eerder onder zijn hoede had en dit ook weer een heerlijke uitdaging vindt.

Bij FC Almere ziet men dit ook als een positieve ontwikkeling waar de club zeker weer aan toe was. 

Vanaf 5 Juli volgen er twee weken lang trainingen. Hierna  met vakantie om vervolgens de trainingen weer te hervatten met o.a. oefenwedstrijden tegen BFC, Buitenboys,AMVJ en TOV.

Geschreven door