Vier jongens beroven tiener op straat

Een 16-jarige jongen is donderdagmiddag beroofd op de Bouwmeesterweg in Almere. Vier jongens dwongen het slachtoffer om meerdere eigendommen af te staan. De tiener kreeg vervolgens een mes op de keel, waarna de verdachten wegrenden richting de Van Eckstraat.

De politie is een onderzoek naar de roof gestart. De vier daders zijn tussen de zestien en achttien jaar oud en licht- tot donkergetint. De politie meldt dat op de website, waarop ook een uitgebreid signalement van de straatrovers staat.

Politie heeft pijlen gericht op berovers
Straatroven komen veelvuldig voor in Almere. Sinds februari van dit jaar is daarom een speciaal politieteam bezig om de criminaliteit te onderzoeken. Inmiddels zijn al 22 Almeerse jongeren opgepakt voor de straatroven.Bekijk in Google Maps

Geschreven door