Almeerse winnares knapt tuin op dankzij 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoner uit Almere. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares, die anoniem wil blijven, werd onlangs verrast met het goede nieuws.Dit jaar was er ook al een inwoner uit Almere die bij de BankGiro Loterij in de prijzen viel. Toen won de winnares 10.000 euro.

De winnares reageert enthousiast: “Ik ben zo blij! De tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Geschreven door