Vijftig gelukkige inwoners van Almere jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Zondagavond 25 september is de ontknoping te zien bij SBS6

Een spannend vooruitzicht voor vijftig gelukkige inwoners van Almere uit postcodegebied 1317. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Almere daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 25 september vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht 

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Foto aangeleverd

Geschreven door