Bestuurder (18) voor achtste keer betrapt zonder rijbewijs

Een 18-jarige Almeerder is in de nacht van woensdag op donderdag voor de achtste keer betrapt op rijden zonder rijbewijs.

Dat gebeurde nadat agenten een auto zagen rijden waarin de Almeerder al vaker achter het stuur was aangetroffen. Volgens de politie vertelde de jongen dat hij een belangrijke boodschap moest doen in Amsterdam en vroeg hij de agenten om het ditmaal door de vingers te zien. De belangrijke boodschap bestond volgens de politie uit speciale op maat gemaakte kleding.

De bestuurder heeft opnieuw een bekeuring gekregen voor rijden zonder rijbewijs. Omdat het al de zoveelste keer was, is nu ook de auto in beslag genomen. De jongen heeft iemand gebeld om hem naar Amsterdam te brengen en de kleding alsnog te op te halen.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door