Eerste Kleuterbios na corona lockdown in samenwerking met de Efteling

Zoals eerder aangekondigd zal Kinepolis dit jaar unieke Efteling content vertonen die exclusief bij Kinepolis bioscopen in Nederland in première zal gaan. Wegens de gevolgen van Covid-19 en daarbij de sluiting van de bioscopen, ging de eerder geplande Efteling voorstelling niet door. Op 26 juli zal nu de eerste Kleuterbios met Efteling content plaatsvinden.

Alléén bij Kinepolis zal er speciaal voor de allerkleinste bezoekers een Kleuterbios worden georganiseerd met Efteling content. Op 26 juli zal Kinepolis nieuwe afleveringen van Jokie en Jet vertonen en de (bekende) liedjes met de videoclips. Deze voorstelling zal bij alle 18 vestigingen van Kinepolis te zien zijn.

Kleuterbios bij Kinepolis
De Kinepolis Kleuterbios is voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Gecombineerd met de sprookjesachtige verhalen van de Efteling wordt dit een filmbezoek om nooit meer te vergeten!

Praktische informatie Kleuterbios

  • Wanneer: 26 juli 2020
  • Start voorstelling: 11:00 uur
  • Inloop vanaf: 10:45 uur
  • Speelduur: rond de 70 minuten
  • Ticketprijs: 8,- euro, inclusief limonade
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Enschede, Kinepolis Emmen, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Oss, Kinepolis Schagen, Kinepolis Zoetermeer, Cineast, Cinerama, City
  • Meer info
  • Ook de volgende Kinepolis-partnerbioscopen doen mee: CineCity Vlissingen, CineCity Terneuzen

Geschreven door