Je sterke maag is gratis popcorn waard tijdens de Kinepolis Horror Night met Terrifier

Op vrijdag 13 januari organiseert Kinepolis een Horror Night met de film Terrifier 2. Aangezien het vrijdag de 13e is, moest de film extra eng zijn. Daarom is de keuze op Terrifier 2 gevallen. Een film die meerdere malen in het nieuws is geweest, omdat er op social media wordt gesproken over mensen die flauwvielen of moesten overgeven tijdens het kijken.

Niet voor niets heeft de film dan ook een keuring voor 18 jaar en ouder in plaats van 16 jaar en ouder. Omdat Kinepolis de zalen wel graag netjes houdt, worden er bij aanvang van de Horror Night uit voorzorg spuugzakjes uitgedeeld. Red de bezoeker het om tot de pauze geen gebruik te maken van het zakje, dan mag hij in de pauze worden omgewisseld voor een zakje gevuld met gratis popcorn. Wie durft?

Kinepolis Horror Night
De Kinepolis Horror Night wordt dit keer in twaalf verschillende Kinepolis bioscopen georganiseerd. De deelnemende bioscopen toveren hun zaalentree om met scary horror aankleding en zorgen voor spannende sfeer in de zaal. Naast het complementaire spuugzakje worden de bezoekers ontvangen met een welkomstdrankje en is er een spooky voorprogramma samengesteld, inclusief een Horror filmquiz voor de echte liefhebbers. Tickets kosten €12,50 en zijn hier verkrijgbaar.

Terrifier 2
Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruziën over hoe ongepast het is om als een gestoorde serial killer verkleed te gaan, lijkt de échte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten. Sinds de release van cult-slasher Terrifier in 2016 hebben old school horrorfans de expressieve killer-clown Art in hun hart gesloten, en de makers gesmeekt om een vervolg. En nu is er dan de genadeloze Terrifier 2: na een zegetocht langs Amerikaanse bioscopen klaar om het Nederlandse horrorpubliek te overrompelen.

Geschreven door