Leuke bekerwedstrijden bij Almeerse zaterdag en zondag clubs.

De Almeerse amateurclubs (derde en vierde klassers) kunnen straks hun hart op halen als de beker competitie begint. Er zitten aardige tegenstanders tussen met de nodige reputatie uit het verleden. De wedstrijden gaan van start in het weekend van 29/30 augustus.

Buitenboys, de ploeg van trainer Mark Steur krijgt in de beker Amsterdamse clubs voorgeschoteld, zoals Volewijckers, Nieuw Sloten en Zeeburgia zijn ingedeeld bij de Almeerders. Dit kunnen mooie duels worden. Buitenboys dat komend seizoen weer mee wil doen voor de prijzen zien dit natuurlijk als belangrijke wedstrijden.

De zaterdagploeg van Sporting Almere ontmoet ASV”65, Desto en TOV. Tegenstanders die fysiek meest veel in huis hebben en zal de ploeg van Sandor Augustijn  flink aan de bak moeten. Met veel nieuwe en jonge spelers wil men goed gaan presteren.

Voor Forza Almere zat. zijn Robinhood, Atletico Club Amsterdam en SVF de tegenstanders. Ook Forza krijgt met geen slechte tegenstanders te maken en zal graag een ronde verder willen komen.

Waterwijk (zondag) krijgt te maken met DRC,Nieuw West United en PVC. Het team van Jake Andreas en Geruillo Koenders zal te maken krijgen met tegenstanders die aardig wat kwaliteiten hebben en zal men zich daar op in moeten stellen. Ook dit kunnen leuke wedstrijden worden.

Geschreven door