Zeven auto’s Zorggroep Almere opengebroken in jacht op medicijnen

In zeven auto’s van Zorggroep Almere is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. De ruiten waren ingeslagen en met een koevoet probeerden de dieven de deuren te forceren. De auto’s stonden geparkeerd op het terrein van de Zorggroep in Almere-Buiten.

De inbrekers waren vermoedelijk op zoek naar medicijnen. Zorggroep Almere brengt met de auto’s medicatie thuis bij patiënten. Aan het einde van de dag worden deze auto’s leeggehaald, om te voorkomen dat er medicijnen gestolen konden worden.

De chauffeurs hebben vrijdagochtend met hun eigen auto medicijnen rondgebracht. Later op de dag is er een noodruit geplaatst, zodat de voertuigen weer gebruikt konden worden. Zorggroep Almere gaat aangifte doen.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door