Almeerse HC in voorbereiding nieuwe seizoen.

Het mannenteam van de Almeerse Hockeyclub is dinsdagavond met vrijwel een nieuw team begonnen aan de voorbereiding op het komende seizoen. Met de komst van veel buitenlandse spelers en een nieuwe technische staf heeft de hoofdklasseploeg een nieuw gezicht.

versterking

De club heeft zich deze week versterkt met de Canadezen Gabriel Ho-Garcia en Jamie Wallace. Het tweetal traint vanaf volgende week mee met de selectie van trainer Arjan Jolie en Bart van der Wolf. Eerder trokken de Almeerders al vier andere buitenlanders aan omdat er na vorige seizoen een leegloop plaatsvond bij de selectie.

De Almeerse stond op de laatste plaats in de hoofdklasse toen de competitie stopgezet werd vanwege het coronavirus. De nieuwe competitie gaat voor de Almeerse op zondag 6 september van start met een uitduel tegen Bloemendaal.

Geschreven door