Bekerwedstrijden van start…Waterwijk ontmoet eersteklasser Huizen.

Zaterdag begint eindelijk het echte werk voor de amateurvoetballers. Zo zal FC Almere op bezoek moeten bij Benschop zeker geen onbekende voor de Almeerders.In competitieverband speelden men al tegen elkaar. Een mooie test voor coach Charles Loots om te kijken hoe hij er voor staat met zijn selectie. Met drie bekerwedstrijden voor de boeg kan de trainer nog een beter beeld krijgen van zijn spelers.

1e Klasser

Waterwijk krijgt te maken met sv Huizen en dat zal een pittige tegenstander zijn. Deze 1e Klasser zal graag goed willen presteren in de beker. Het is dus ook hier een mooie test voor coach Ben Vis om te zien hoe ver zijn team momenteel is. Leuke bijkomstigheid is dat Waterwijk-speler Desmond Mensen nog een aantal seizoenen bij Huizen speelde, mooie gelegenheid om op eigen veld misschien te kunnen stunten tegen de eersteklasser.

Nieuw team

Sporting Almere zal zich moeten melden bij ASV’65. Het nieuwe zaterdagteam van Sporting krijgt nu de kans om te laten zien dat men op schema zit.Trainer Sandor Augustijn zag spelers vertrekken maar er kwamen er ook weer spelers voor terug.Over een aantal weken kan ook Augustijn hopelijk beschikken over zijn gewenste selectie.
Buitenboys zag zijn duel uitgesteld tot a.s dinsdag als men Zeeburgia ontmoet. De ploeg van Mark Steur speelt nu zaterdag tegen IJsselmeervogels 023 wat ook een mooie tegenstander is. Dit duel wordt in Almere gespeeld.
Later meer over deze duels.

Geschreven door