Directeur Jolien Hoek weg bij VMCA

Per 1 oktober vertrekt directeur Jolien Hoek bij vrijwilligersorganisatie VMCA. Ze wordt manager van de wijkteams in Almere.

Hoek heeft bijna 25 jaar bij de VMCA gewerkt; de laatste tien jaar als directeur. Ze zegt dat haar nieuwe functie in het verlengde daarvan ligt, omdat ze ook daar voor vrijwilligers en mantelzorgers aan de slag gaat.

Ze zegt dat het persoonlijk contact met de vrijwilligers in Almere voor haar belangrijk en waardevol is geweest. “Uiteindelijk is de organisatie voorwaardenscheppend en ondersteunend aan onze vrijwilligers en mantelzorgers,” aldus Hoek.

Ze zegt altijd van verhalen en ervaringen van vrijwilligers te hebben genoten. Hoek werd vorig jaar genomineerd voor de titel Flevolandse zakenvrouw. Wie de opvolger van Hoek wordt is nog niet bekend.

Geschreven door