Steekpartij Almere Stad Centrum

Woensdagmiddag 5 augustus rond 13.50 uur heeft een steekpartij plaatsgevonden aan de Kruierstraat in Almere. De lifeliner en een ambulance van Gooi & Vechtsreek zijn ook opgeroepen ter ondersteuning

Bij het steekinsident is een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer ligt bij de bottelaarspassage. De trauma-arts van de lifeliner verleent hulp aan het aanwezige ambulance personeel. Er zijn meerdere ambulances aanwezig. Verdere informatie ontbreekt

Foto AS Media

ALMERE – Woensdagmiddag 5 augustus rond 13.50 uur heeft een steekpartij plaatsgevonden aan de Kruierstraat in Almere. Bij de steekpartij is een persoon gewond geraakt deze licht voor de Bottelaarpassage. Een trauma-arts werd ingevlogen met een traumahelikopter om Het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het gebied rond om de steekpartij is afgezet met linten.

Geschreven door