Straten vol vuil door wachten op kliko

Lange wachttijden voor aangevraagde kliko’s leiden in nieuwbouwwijken tot ernstige vervuiling. Bewoners van pas opgeleverde huizen kunnen hun grofvuil niet kwijt en dumpen die vaak in de buurt.

In Nobelhorst stijgt de ergernis over toenemend afval dat niet tijdig wordt opgehaald. Bewoners wijten de vuilnisbergen bij overvolle bovengrondse afvalcontainers aan buurtgenoten die nog geen kliko  hebben en niet de moeite nemen naar een recyclingperron te gaan.

Bergen afval worden niet tijdig opgehaald en andere bewoners storten nog meer grofvuil.

Door de hevige regenbuien van de afgelopen dagen heeft het vuil zich over straten verspreid. De troep is al aanleiding geworden voor een klacht bij de gemeente. Een bewoner signaleert dat de gemeente niet adequaat optreedt tegen de vervuiling.

Geschreven door