‘Club overleeft leeg stadion’

De algemeen directeur van Almere City FC verwacht dat zijn club de nieuwe coronamaatregelen sportief, commercieel en maatschappelijk zal overleven.

John Bes zegt in een brief aan de supporters het zeer teleurstellend te vinden dat de club drie weken geen kijkers mag ontvangen.

Bes wijst erop dat City veel maatregelen had getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. “Ik denk dat dat voor 99% uitstekend is gelukt en dat voetbal daarmee een voorbeeld is voor heel veel sectoren en een belangrijke partner is c.q. kan zijn in de strijd tegen corona”, aldus Bes.

Bes: “Ik hoop heel erg voor alles en iedereen, maar ook vooral voor jullie, dat deze periode beperkt blijft tot de voorgenomen drie weken. Laten we er zelf in ieder geval alles aan doen wat nodig is. Des te groter is de kans dat wij elkaar halverwege oktober weer op de tribune treffen voor de topper tegen NAC.”

Geschreven door