Enthousiaste tieners gezocht voor musicallessen

‘Musicalschool (Almere) zoekt teens in de leeftijd 10-14 jaar.’

Musicalschool RTL Talent Academy Almere zoekt tieners in de leeftijdscategorie van 10-14 jaar voor het nieuwe lesseizoen van RTL Talent Academy. Tijdens de lessen ontwikkelen de kids hun talent op gebied van zang, dans en toneelspelen, onder begeleiding van een professional uit het werkveld. Deze musicallessen worden gegeven op twee verschillende locaties, namelijk Almere-Buiten (woensdagmiddag,17:00u) of Almere-Stad (zaterdagmiddag,12:00u).

‘Met name voor de tienersgroepen zoeken we enthousiastelingen, die het leuk vinden om aan de slag te gaan en ook toe willen werken naar een musicaluitvoering’, aldus Joey Touwslager (RTL Talent Academy Docent). ‘We streven naar talentontwikkeling, maar ook zeker speelplezier, een healthy lifestyle en samenwerking.’

Ook voor de groepen 4-6 jaar en 6-9 jaar zijn er op aanvraag nog geringe plekjes vrij.

Meer informatie is te vinden op www.telekidsmusicalschool.nl, waar de kids (hun ouders/verzorgers) zich kunnen aanmelden voor een proefles. Ze kunnen ook bellen: 033 888 69 55

Geschreven door