Kidsproof Teens Event in Almere Buiten

Op zaterdag 14 oktober staat Almere Buiten Centrum in het teken van het Kidsproof Teens Event. Een middag vol met games, workshops en hangouts, dus tieners hoeven zich niet te vervelen! De toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

Te gekke activiteiten
Tijdens het Kidsproof Games & Teens event kun je meedoen met verschillende games en toffe workshops. “Je kunt ook chillen en jammen in de muziekstudio. Of een potje Weerwolven spelen. Nog niet overtuigd? Zet een VR bril op en ga op avontuur. Ga lasergamen met je vrienden of overwin het survivalparcours. Kom naar de workshop wonden grimeren, kruip achter de draaitafel tijdens een DJ workshop, scheur een rondje in de racesimulator, leef je uit in de sports arena of ontsnap tijdens de Escape Game. Ok, er is nog veel meer waar je niet voor thuis kunt blijven.”, legt Susanne Frens van Kidsproof Flevoland uit. Check het complete programma via de website www.kidsproof.nl/flevoland!

Locatie en toegang 
De toegang voor het Kidsproof Teens Event is gratis. Voor sommige activiteiten heb je een deelnameticket nodig. Deze is af te halen bij de Kidsproof Info Stand.

Over Kidsproof Flevoland 
Op de website www.kidsproof.nl vind je veel leuke tips en inspiratie voor gezinnen in Flevoland. Tips om er in de buurt op uit te gaan, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadressen en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Wil je nooit meer een leuke tip of nieuw adresje missen? Volg de site, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief met voor elke vakantie extra tips en volg Kidsproof Flevoland op Facebook en Instagram.

Op 14 oktober maakt Kidsproof.nl er een live ontmoeting van voor tieners met of zonder ouders. “We hopen een feestelijke dag te organiseren waar ouders hun tieners met gemak de deur voor uit krijgen”, aldus Susanne Frens.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Almere Buiten Centrum en Almere City Marketing.

Geschreven door