Getuigen gezocht van woningoverval Stedenwijk

In de late avond van donderdag 10 september 2020 overvielen drie mannen een vrouw van 38 jaar in haar woning aan de Schoonhovenstraat in Almere. Onder bedreiging van een vuurwapen eisten de mannen geld. Wij zoeken camerabeelden en getuigen die deze avond in de buurt van de Schoonhovenstraat waren en mogelijk iets gezien hebben.

Nieuwe uniform politie

Het is rond 22.00 uur als het slachtoffer naar bed gaat. Wanneer zij wakker wordt, is het donker en staan er drie mannen in haar woning. Ze roepen dat ze geld willen. Met buit vertrekken de mannen even later in onbekende richting. De bewoonster is uiteraard enorm geschrokken en heeft slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Signalement
Het signalement van de daders is helaas beperkt. De drie jonge mannen droegen alle drie zwarte kleding met een capuchon en gezichtsbedekking. Hierdoor waren zij lastig herkenbaar.

Iets gezien?
Was u omstreeks 22.00 uur in de buurt van de Schoonhovenstraat en heeft u iets ongebruikelijks gezien? Beschikt u over camerabeelden waarop de verdachten mogelijk te zien zijn, op hun vluchtroute bijvoorbeeld. Of heeft u wellicht eerder onbekende mannen in de wijk gezien, die zich ophielden om bijvoorbeeld de woning te verkennen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Heeft u gehoord van de overval en beschikt u over informatie die u liever anoniem deelt? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Heeft u ook wel eens angst om overvallen te worden? Lees dan de tips op politie.nl.

Geschreven door