HAVAS klaar voor nieuw seizoen in eredivisie

Voor de handballers van HAVAS begint dit weekeinde hun tweede seizoen in de eredivisie. Dit is het één na hoogste handbalniveau in Nederland. De formatie uit Almere begint zaterdagavond aan de nieuwe competitie met een uitwedstrijd tegen Feyenoord in Rotterdam.

HAVAS heeft komend seizoen als doelstelling om zich te handhaven op dit niveau. Die kansen zijn toegenomen aangezien de eredivisie is uitgebreid met vier teams. Er spelen nu 16 ploegen in de competitie. Degene die op de laatste plaats eindigt, degradeert rechtstreeks.

Buitenlandse versterking
HAVAS heeft een prima voorbereiding achter de rug. De Almeerders verwachten een beter seizoen te draaien dan vorig seizoen. De ploeg was hekkensluiter toen de competitie werd geannuleerd vanwege het coronavirus. De selectie is er sterker op geworden: er zijn twee buitenlandse spelers toegevoegd: O’Brien El Joudoudi (afkomstig van Aristos) en de Let Jesper Bramanis speelt dit seizoen in het shirt van de Almeerders (afkomstig van Volendam 2).

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door